måndag 31 augusti 2015

Höstinformation 2015

MEDLEMSINFORMATION HÖSTEN 2015
Tänk att det blev sommar till sist! Eller snarare dansa på, så skiner solen! Efter en regnig inledning på Midsommarafton lyckades vi locka fram solen med dans kring midsommarstången i Prästgårdsparken. Att vi sedan höll på att flytta bort i hettan på Mölledagen har vi kanske glömt bort… För fint väder var det väl knappast före Europeaden i Helsingborg? Själv var jag där och njöt av dans och dräkter, sång och musik från olika delar av Europa.

Viktiga datum
Första träningen 14 september
Fotokväll 4 oktober i Arlövs PRO 35:an kl 14.00.
Södra Skytts bjuder till höstfest på Lindesgården i Vellinge
Halvårsmöte 19 oktober
Höstfest 14 november
Sista träningen 23 november
Fackeldans på Kulturen 29 november
Julkul i Prästgården 6 december
(se även hemsidan för aktuellt kalendarium, http://burlovsfolkdansgille.blogspot.com/)

KURSVERKSAMHET
Dansträning kommer att hållas på måndagar mellan kl 19.00 och 21.00 på Arlövs Teater. Dansledare är Anette och Jenny samt musiker är Svante och Olle. Terminen startar den 14 september och slutar den 23 november.

MÖTEN
Halvårsmötet kommer att hållas måndagen den 19 oktober klockan 19.00 på Arlövs Teater. Finns idéer runt aktivitet i samband med halvårsmötet så hör av er till Aktivitetssektionen.

Styrelsen har terminens första styrelsemöte torsdagen den 10 september kl. 18.00.
Aktivitetssektionen har sitt första möte måndagen den 21 september klockan 18.00.

DANSUTBYTE/TEMAKVÄLL
I nuläget finns inga spikade planer på något arrangemang. Har ni idéer eller tankar så hör av er till Anette eller Jenny.

HÖSTAKTIVITET/FOTOKVÄLL
Den 4 oktober är nuvarande som tidigare medlemmar välkomna till PRO:s lokal 35:an i Arlöv. Där kommer foton, filmer och album från föreningens tid att visas. Föreningen bjuder på kanelbullar. Ta med egen dryck.

HÖSTFEST
Boka redan nu in lördagen den 14 november. Då blir det höstfest på Arlövs teater. Det blir gemensamma aktiviteter även under eftermiddagen. En inbjudan är även skickad till danskarna. Inbjudan med mer information kommer senare.

MEDLEMSREGISTER
Hjälp oss att hålla vårt medlemsregister aktuellt genom att meddela oss din nya adress eller ditt nya telefonnummer. Den som vill ha sin e-postadress inskriven i matrikeln meddelar också detta. Meddela Annika på burlovsfdg@gmail.com.

INTERNET
Föreningens adress till hemsidan är: http://burlovsfolkdansgille.blogspot.com/
Medlemsinformation och kallelse samt agenda till Halvårsårsmöte kommer att publiceras på hemsidan. Om ni har någon information eller minnesvärt foto som ni vill ska ligga på hemsidan maila då Kristoffer Runhage på boffaoasa@hotmail.com

Hoppas vi ses på dansträningarna under hösten. Vi ser fram emot en ny och trevlig termin tillsammans med er.

Annika Modigh och Jan ClarinInga kommentarer:

Skicka en kommentar