torsdag 29 augusti 2013

MEDLEMSINFORMATION HÖSTEN 2013


I år kan vi väl i alla fall inte klaga på svensk sommar. Det har varit varmt och skönt och det har blivit några dopp i havet. Även om solen gassat har vi haft flera event i föreningens regi. Tack alla som har varit delaktiga under sommarens uppvisningar och andra aktiviter. Det är kul att se att vi har aktiva medlemmar som driver föreningen framåt. 

Viktiga datum 
Första träningen 16 september
Halvårsmöte 21 oktober
Höstfest 23 november
Fackeldans på Kulturen Troligen 1 december
Sista träningen 25 november
Julkul i prästgården 8 december
(se även hemsidan för aktuellt kalendarium, http://burlovsfolkdansgille.blogspot.com/)

KURSVERKSAMHET 
Höstens kursverksamhet ser ut som tidigare: 
Dansträning kommer att hållas på måndagar mellan kl 19.00 och 21.00 på Arlövs Teater. Dansledare är Anette och Linda samt musiker är Svante och Olle. Terminen startar den 16 september och slutar den 25 november.

MÖTEN
Halvårsmötet kommer att hållas måndagen den 21 oktober klockan 19.00 på Arlövs Teater. Finns idéer runt aktivitet i samband med halvårsmötet så hör av er till aktivitetskommittén.

Styrelsen har terminens första styrelsemöte tisdagen den 17 september kl. 18.00. 

Aktivitets- och festkommittén har sitt första möte måndagen den 23 september klockan 18.00

DANSUTBYTE/TEMAKVÄLL
I nuläget finns inga spikade planer på något arrangemang. Har ni idéer eller tankar så hör av er till Anette eller Linda.

HÖSTFEST
Boka redan nu in lördagen den 23 november. Då blir det höstfest på Arlövs teater. Troligen blir det någon aktivitet även under eftermiddagen. Mer information kommer senare.

MEDLEMSREGISTER
Hjälp oss att hålla vårt medlemsregister aktuellt genom att meddela oss din nya adress eller ditt nya telefonnummer. Den som vill ha sin e-postadress inskriven i matrikeln meddelar också detta. Meddela Elna på burlovsfdg@gmail.com.

INTERNET
Föreningens adress till hemsidan är: http://burlovsfolkdansgille.blogspot.com/ 
Medlemsinformation och kallelse samt agenda till halvårsårsmöte kommer att publiceras på hemsidan. Om ni har någon information eller någon bild som ni vill ska ligga på hemsidan maila då Kristoffer Runhage på boffaoasa@hotmail.com 


Hoppas vi ses på dansträningarna under hösten. Vi ser fram emot en ny och trevlig termin tillsammans med er.

I sensommarens fantastiska värme
Elna Mattsson och Daniel Åberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar