onsdag 31 augusti 2011

MEDLEMSINFORMATION HÖSTEN 2011

Sommaren är kort, det mesta regnar bort…
Även om inte vädret har varit det bästa har vi under sommaren dansat en hel del. Vi började med att inviga sommaren med ett trevligt jubileumsfirande på Glimminge Plantering. Därefter har vi dansat på nationaldagen, midsommar, mölledagen och cafésöndag. Tack till alla er som ställde upp på uppvisningarna. Nu är det dags med nya tag inför höstens träning. Anette och Åsa har planerat för många roliga danskvällar.

Viktiga datum
Första träningen 12 september
Halvårsmöte 24 oktober
Jubileumsfest 12 november
Fackeldans på Kulturen Troligen 27 november
Sista träningen 28 november
Julkul i prästgården Troligen 4 december
(se även hemsidan för aktuellt kalendarium, http://burlovsfolkdansgille.blogspot.com/)

KURSVERKSAMHET
Höstens kursverksamhet ser ut som följer:
Dansträning kommer att hållas på måndagar mellan kl 19.00 och 21.00 på Arlövs Teater. Dansledare är Anette och Åsa, musiker är Svante och Olle. Terminen startar den 12 september och slutar den 28 november.

MÖTEN
Halvårsmötet kommer att hållas måndagen den 24 oktober klockan 19.00 på Arlövs Teater. Finns idéer runt aktivitet i samband med halvårsmötet så hör av er till aktivitetskommittén.

Styrelsen sammanträder under hösten preliminärt den 25/8, 13/10 och 24/11 kl. 18.00.

DANSUTBYTE/TEMAKVÄLL
I nuläget finns inga spikade planer på något arrangemang. Har ni idéer eller tankar så hör av er till Åsa eller Anette.

JUBILEUMSFEST
Boka redan nu in lördagen den 12 november i era almanackor. Då firar vi föreningens 30-årsjubileum på Arlövs teater. Mer information kommer senare.


MEDLEMSREGISTER
Hjälp oss att hålla vårt medlemsregister aktuellt genom att meddela oss din nya adress eller ditt nya telefonnummer. Den som vill ha sin e-postadress inskriven i matrikeln meddelar också detta. Meddela Elna på burlovsfdg@gmail.com.

INTERNET
Föreningens adress till hemsidan är sedan en tid tillbaka: http://burlovsfolkdansgille.blogspot.com/
Medlemsinformation och kallelse samt agenda till halvårsårsmöte kommer att publiceras på hemsidan. Om ni har någon information eller någon bild som ni vill ska ligga på hemsidan maila då Kristoffer Runhage på boffaoasa@hotmail.comHoppas vi ses på dansträningarna under hösten. Vi ser fram emot en ny och trevlig termin tillsammans med er.

Från den blåsiga skånska slätten
Elna Mattsson och Daniel Åberg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar